به گزارش یزدفردا: علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به سوالی درخصوص مسمومیت منجر به مرگ بر اثر مصرف ماکارونی بیان کرد: خود ماکارونی مسمومیت ایجاد نمیکند، اما شرایط نگهداری غذاها میتواند باعث ایجاد میکروبها شود.
وی افزود: باسیلوس سرئوس نوعی باکتری است که میتواند در برنج و ماکارونی رشد کند و برخی از این گونههای باکتری میتوانند با ترشح سمی باعث مرگ شوند. البته درباره این مسمومیت با ماکارونی نمیتوان فعلا قطعی گفت که عامل چه بوده است.
رئیسی گفت: سازمان پزشکی قانونی تیمهایی دارد که دارند این موضوع را بررسی میکنند. وزارت بهداشت وظیفه دارد توسط سازمان غذا و دارو بر تولید محصولات غذایی نظارت کند. معاونت بهداشت نیز در زمینه عرضه مواد غذایی در رستورانها وظیفه دارد و وظیفه وزارت بهداشت این است که گزارش مربوط به این موارد ذکر شده را به مراجع قضایی ارسال کند.
وی ادامه داد: اگر مسمومیت ناشناخته باشد، به پزشکی قانونی ارجاع میشود. ممکن است در برخی مراسمها و اماکنی مانند خوابگاهها گاهی مسمومیتهای وسیعی رخ دهد و در این موارد وزارت بهداشت عوامل مختلف را موردبررسی قرار میدهد.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 05,دسامبر,2024